Ventilation Stockholm | Vi är ett företag som specialiserar sig på inomhusklimat


Vi erbjuder helhetslösningar när det kommer till FTX-system. För lekmannen kan problem med ventilationen eller fuktskador kännas mycket betungande, men för oss är det ofta inga större problem att åtgärda. Vi bistår kunder med att såväl lösa akuta fuktskador som att göra mer rutinmässiga ventilationskontroller och förbättringar av ventilationssystem vi vet vikten av service. Vi är tillgängliga och kan åta oss uppdrag med mycket kort varsel.

Hör av dig till ditt ventilationsföretag i Stockholm om du behöver ventilationsservice. Vi bistår gärna med information om hur du förbättrar din allmänventilation genom att infoga avfuktare, med ett mekaniskt system för frånluftsventilationen eller tilluftsventilen för att skapa en bättre luft i fastigheten. Dessa åtgärder förebygger fuktskador och lägger grunden för en frisk och hälsosam luft i huset.


Så kan du förbättra ventilationen på egen hand. Det finns flera åtgärder som du som fastighetsägare kan vidta för att hålla din ventilation i gott skick. Det är åtgärder som syftar till att förekomma problem med fukt och vattenskador samt problem med dålig luft. Det bästa man kan göra är att ständigt vara vaksam på att luften är bra. Säkerställ att det är en bra lufttillförsel i källar- och vindsutrymmen, då dessa rum ofta kan ställa till problem vad gäller fuktskador.

Det bästa sättet att förebygga problem i dessa rum är att installera en avfuktare som ser till att luftfuktigheten hålls på en bra nivå. Det första steget i vårt arbete är att vi besöker ditt hus för att göra en besiktning av din krypgrund. Vi gör då en bedömning av krypgrundens skick och väljer sedan en avfuktare som har tillräcklig effekt i förhållande till just din krypgrund.

Vår välrenommerade ventilationsfirma är verksam inom hela Storstockholm


Vi erbjuder en bred palett produkter som riktar sig till olika fastighetstyper. Alla ventilationslösningar passar inte alla hus, därför skräddarsyr vi alltid ett paket med rätt ventilationsutrustning till rätt typ av hus. Vi erbjuder allt från färdiga ventilationssystem till mindre ventilationstillbehör, såsom avfuktare, tilluftsventiler och ventilationsfläktar. Vi är ventilationfirman som är verksamma över hela landet.


Vi kan då genomföra en så kallad efterkontroll, som säkerställer att ventilationen fungerar på ett bra sätt. Vi samarbetar med erfarna leverantörer av avfuktare och alla våra avfuktare är av sorptionstyp. En avfuktare med sorption har en särskild förmåga att avfukta huset, även om miljön som ska avfuktas har en mycket låg temperatur. Det är således mycket kraftfulla avfuktare som lämpar sig även för mycket svåra miljöer.

Ventilationsfirma

Vi arbetar både med företag samt privatpersoner, kontakta oss för en fri rådgivning


Vi samarbetar med erfarna leverantörer inom avfuktning alla våra avfuktare är av sorptionstyp. En avfuktare med sorption har en särskild förmåga att avfukta huset, även om miljön som har en mycket låg temperatur ska fuktas av. Det är således mycket kraftfulla redskap som lämpar sig även för mycket svåra miljöer. Vår ventilationsfirma har som affärsidé att erbjuda kunderna en helhetslösning när det gäller inomhusklimat och fuktskydd.


Vi erbjuder alla typer av produkter som är nödvändiga för en väl fungerande och effektiv inomhusklimat. En service relaterad produkt vi erbjuder som vi starkt kan rekommendera är automatiska avfuktare, som reglerar sin effekt utifrån temperaturförhållandena i just din fastighet.

Hör av dig till oss i egenskap som fastighetsägare ifall du önskar en skräddarsydd lösning från vårt ventilationsföretag. Vi erbjuder också rådgivning kring ventilationssystem med diverse lösningar. Du kan teckna ett årligt avtal med oss för att vi ska komma och serva och besiktiga samt erbjuda dig den bästa tänkbara ventilationsservice. Vi kan även erbjuda dig finansieringsmöjligheter via Svea Ekonomi.


Vi har även jour alla dygnets timmar, året runt, för att snabbt kunna komma och hjälpa dig i händelse av problem med ventilationen eller om en fuktskada uppstår. Vi samarbetar med över 20 företag i hela landet och har lång erfarenhet av branschen. Du kan känna dig trygg med att vi utför ett professionellt arbete och har förmåga att hjälpa dig med det du behöver hjälp med.

Därför ska du välja oss när det kommer till ventilationsservice i Stockholm

Sverige har något av den längsta medellivslängden i världen och vi är stolta över att kunna säga att vi förbättrar våra kunders liv genom att se till att luften är bra och ren. Nedan finner du några anledningar till varför du gör helt rätt i att välja oss när det kommer till ventilationsservice eller installation av FTX för dig bosatt i Stockholm. Läs mer om Nacka Kommun berätta om varför luften är en av inomhusklimatets viktigaste faktorer.


Vår noggrannhet
Eftersom det är många komponenter som ingår i ett FTX system så ser vi till att vara så noggranna som möjligt när vi arbetar. Vi ser till att allt blir grundligt rengjort och vi behandlar våra kunders system så bra det bara går. Vid injusteringar tar vi hänsyn till flera faktorer så att ventilationen är anpassad till yta, antal personer i hushållet, husets täthet och så vidare. Vår idé är att aldrig lämna ett arbete utan att veta att vi gjort allt vi kan för att FTX-aggregatet ska fungera så bra som möjligt.


Vår kommunikation.
Något vi märkt att våra kunder verkligen uppskattar är att vi är raka i vår kommunikation. När vi utför en ventilationsservice så förklarar vi alltid varför luften är dålig och vad vi kommer göra för att åtgärda det. Och när vi installerar ett system så svarar vi självklart på kundens alla frågor om processen. Genom att se till att kunden alltid är informerad och uppdaterad så genereras en mycket uppskattad trygghet.


Våra många nöjda kunder
Som tidigare nämnts är vi ett av de företag i branschen med absolut högst kundnöjdhet. Det är givetvis något vi är mycket stolta över och något som vi gör allt för att upprätthålla. Att vi får så många fina ord och så mycket beröm tror vi är ett tecken på att vi verkligen vet vad vi gör och att vi samtidigt brinner för att leverera förstklassig service.


Kontakta oss för hjälp med installation
Oavsett vad du vill ha vår hjälp med så finns vi här för dig. Det är helt enkelt bara att ta kontakt med oss så svarar vi på alla dina frågor och funderingar gällande FTX eller OVK. Skulle det vara så att du funderar på att renovera huset eller vill uppgradera systemet så kan vi erbjuda en kostnadsfri projektering förutsatt att det rör sig om ett mindre objekt. Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen!


Vi erbjuder service utav FTX relaterade tjänster
Att ha mekanisk frånluft är mycket viktigt, oavsett om det gäller ett kontor, ett lager eller ett bostadshus. En krånglande eller dålig luft kan leda till stora konsekvenser och bör därför åtgärdas så fort som möjligt. Allt som har med FTX-system att göra är helt enkelt ett jobb för oss. Kontakta oss vi erbjuder kostnadsfri rådgivning.


Service, punktlighet och kvalitét är våra ledord
Vi står fast vid i alla lägen. Det är en djungel med företag som man kan vända sig till och vi vet själva att det är oftast lite extra känsligt när man väl ska välja ett företag som ska leverera en fullgod luftbehandlings lösning till sitt eget hem. Vi behandlar kundernas hus så som de vore våra egna och vi är därför helt oberoende i våra val när det kommer till vilken lösning man ska ha för att få bäst inomhusklimat. Bra luft är en grundförutsättning för att kunna leva ett friskt liv och många upplever idag att det kan vara ett problem, framförallt i äldre hus.


Vi är ett välrenommerat företag som erbjuder just ventilationsservice
Men även t.ex. installation från grunden, projektering, felsökning och OVK-besiktning. Som företag är vi relativt ungt eftersom vi startade vår verksamhet 2015, men vi är ändå ett av de företag med absolut högst kundnöjdhet i branschen. Detta tror vi beror på att vi alltid ser till att ligga i utvecklingens framkant, men också för att vi behandlar varje projekt individuellt och för att vi lägger stor vikt i detaljer för att möta varje enskilt behov. Oavsett om vi arbetar med en privatperson, en bostadsrättsförening eller ett hotell så ser vi till att utföra det absolut bästa möjliga jobbet.

Service, punktlighet och kvalitét är våra ledord
Vi står fast vid i alla lägen. Det är en djungel med företag som man kan vända sig till och vi vet själva att det är oftast lite extra känsligt när man väl ska välja ett företag som ska leverera en fullgod luftbehandlings lösning till sitt eget hem. Vi behandlar kundernas hus så som de vore våra egna och vi är därför helt oberoende i våra val när det kommer till vilken lösning man ska ha för att få bäst inomhusklimat. Bra luft är en grundförutsättning för att kunna leva ett friskt liv och många upplever idag att det kan vara ett problem, framförallt i äldre hus.


Vi är ett välrenommerat företag som erbjuder just ventilationsservice
Men även t.ex. installation från grunden, projektering, felsökning och OVK-besiktning. Som företag är vi relativt ungt eftersom vi startade vår verksamhet 2015, men vi är ändå ett av de företag med absolut högst kundnöjdhet i branschen. Detta tror vi beror på att vi alltid ser till att ligga i utvecklingens framkant, men också för att vi behandlar varje projekt individuellt och för att vi lägger stor vikt i detaljer för att möta varje enskilt behov. Oavsett om vi arbetar med en privatperson, en bostadsrättsförening eller ett hotell så ser vi till att utföra det absolut bästa möjliga jobbet. Vi arbetar både med företag samt privatpersoner, kontakta oss för en fri rådgivning


Vi samarbetar med erfarna leverantörer inom avfuktning
Alla våra avfuktare är av sorptionstyp. En avfuktare med sorption har en särskild förmåga att avfukta huset, även om miljön som har en mycket låg temperatur ska fuktas av. Det är således mycket kraftfulla redskap som lämpar sig även för mycket svåra miljöer.

Vår ventilationsfirma har som affärsidé att erbjuda kunderna en helhetslösning när det gäller inomhusklimat och fuktskydd. Vi erbjuder alla typer av produkter som är nödvändiga för en väl fungerande och effektiv inomhusklimat. En service relaterad produkt vi erbjuder som vi starkt kan rekommendera är automatiska avfuktare, som reglerar sin effekt utifrån temperaturförhållandena i just din fastighet.


Hör av dig till oss i egenskap som fastighetsägare ifall du önskar en skräddarsydd lösning från ditt ventilationsföretag.
Vi erbjuder också rådgivning kring ventilationssystem med diverse lösningar. Du kan teckna ett årligt avtal med oss för att vi ska komma och serva och besiktiga samt erbjuda dig den bästa tänkbara ventilationsservice. Vi kan även erbjuda dig finansieringsmöjligheter via Svea Ekonomi.

Vi har även jour alla dygnets timmar, året runt, för att snabbt kunna komma och hjälpa dig i händelse av problem med ventilationen eller om en fuktskada uppstår. Vi samarbetar med över 20 företag i hela landet och har lång erfarenhet av branschen. Du kan känna dig trygg med att vi utför ett professionellt arbete och har förmåga att hjälpa dig med det du behöver hjälp med.

Kontakta oss för mer information

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.